Swift

Rachel Gibson - Szerelmi katasztrófák (Hokisok 4.)


"ELSŐ KATASZTRÓFA: FÉRFIAK 
Faith Duffy nehéz kamaszkor és nagy pofára esések árán tanulta meg, hogy a szerelemben nem szabad hinni, mégis egy nagyon gazdag és nagyon öreg férfi tökéletes társa lett. A férfi halála után azonban nem maradt neki más, csak a társtalanság és a magányos éjjelek. No meg egy nagy halom pénz és egy profi jégkorongcsapat. Pedig Faith nem is szereti a hokit!


MÁSODIK KATASZTRÓFA: SZENVEDÉLY 
Ty Savage-ot a halálos vonzereje és még halálosabb jobb horga méltán teszi az amerikai és kanadai a hokirajongók kedvencévé. A játékos szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg: megnyerni a Stanley-kupát. Nagyon nem vágyik rá, hogy egy buta liba keresztülhúzza a számításait.


HARMADIK KATASZTRÓFA: SZERELEM 
Faith és Ty első látásra megutálják egymást, mégsem tudnak szabadulni a másiktól. Egy gyenge pillanatban engednek a kíváncsiságnak, és kiderül, hogy Ty több mint amennyit az izmos test és a profizmus látni enged, és Faith sem az a buta ex-playmate. Viszonyról azonban szó sem lehet, ha pedig még egymásba is szeretnének, az kész katasztrófa lenne!"

Elérkeztünk a Hokisok sorozat 4. részéhez, ami nem is olyan rég jelent meg az Athenaeum Kiadó gondozásában. Számomra nagyon szórakoztató volt a kötet, és bár az első részt még nem éreztem az igazinak, a következő részek egyre jobbak lettek, és ez a felfele tartó lendület szerencsére egyáltalán nem fogyatkozott meg! A negyedik könyv lett a legütősebb, és a legizgalmasabb is egyben.
A kezdés igen szokatlan, mert egy temetésen vagyunk, ahol egy minden részben fellelhető személyt helyeznek végső nyugovóra. (Elárulom, nem volt könnyes búcsú, de már csak emiatt is érdemes nekikezdeni a könyvnek, ha az előző köteteket olvastad! ;) )

Mrs. Duffy egy ex playmate, aki egy hokicsapatot örökölt, de van egy kis bökkenő a dologgal. Annyira ért a hokihoz, mint én a főzéshez... (elárulom, a két dolog fényévekre van egymástól...) Hatalmas feladat szakadt a nőre, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy megnyerjék a Stanley-kupát.

Viszont nem könnyíti meg a dolgát a csapat kapitánya, Ty sem. A férfinak csak a győzelem lebeg a szeme előtt, és nem érintette jól, mikor megtudta, ki lesz a főnökük... Persze nem hibáztatom, hiszen én sem örülnék, ha egy olyan felettesem lenne, akinek gőze sincs arról, hogy mit vezet...
Az első pillanattól óriási feszültség uralkodik rajtuk és rajtunk is, mindketten nagyon nehéz helyzetben vannak, és próbálnák tenni a dolgukat. Persze ezt nem könnyíti az a vonzalom, ami köztük van...
Pánikra semmi ok! Nem maradnak el az előzőleg megszokott szaftos, erotikus jelenetek, és az a hév, ami magával ragad olvasás közben. Emellett pedig van még egy dolog, mit sokatok hiányolt az előző kötetekből, és most megkaphatjátok. Ez nem más, mint a hoki! 
Hiszen az eddigi könyvekben immel-ámmal került említésre, de most minden ekörül forog. Persze ez ne vegye el a kedvét annak aki esetleg nem sport rajongó. 
Őszintén nem csak a főzés áll messze tőlem, hanem a hoki is, így én is féltem, hogy mire számítsak a sorozattól. Egyszerűen harapni lehetett azt a nagy mennyiségű tesztoszteront, ami az öltözőket, és a csapatot lengte körül... :)
Ez a könyv egy tökéletes példa arra, hogy mindenki képes megváltozni, csak akarnia kell!
A könyvet az Athenaeum Kiadó jóvoltából volt lehetőségem elolvasni, amint nagyon szépen köszönök! :)
Ha felkeltette az érdeklődésed, ide kattintva lehetőségedben áll megvásárolni a könyvet. Én bátran ajánlom, nem fog csalódás érni! :)

~Harmatcsepp~

Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images