Swift

Rachel Gibson - Valentin-nap és egyéb őrültségek (Hokisok 3.)


"Mi tennél, ha a pasid ejtett, az amúgy stresszes munkádból kiábrándultál, és szeretnél feltöltődni, no meg valahogyan visszanyerni az önbecsülésedet? Kate Hamilton szorult helyzetében otthagyja Las Vegas csillogását, hogy az Idaho állam vadregényes vidékén fekvő kisvárosban, Gospelben vigasztalja magányos nagyapját, és mindent megtesz azért, hogy maga is erőre kapjon. 

Útközben megpróbál elcsábítani egy szívdöglesztő idegent, ám az kikosarazza, mire a lány komolyan kétségbe esik azon, hogy vajon lehet-e ennél elkeserítőbb a helyzete. 
Lehet, hogy igen… Először is, kiderül, hogy Gospelben a legtutibb péntek esti buli a verselgető társasköri hölgyek felolvasóestje. Aztán Kate találkozik Rob Sutterrel, az egykori jéghokis fenegyerekkel, aki jelenleg a szemközti sportbolt tulajdonosa – s kiderül: ő az a szívdöglesztő idegen, aki lepattintotta! 
Hogy korábban Rob is megégette már magát a szerelemben, az enyhe kifejezés! 
Amikor egy nap zárás után erősen kompromittáló helyzetben találják magukat Kate nagyapjának boltjában, teljes gőzzel beindul a gospeli pletykagépezet…"Elérkeztünk a Hokisok sorozat 3. részéhez, ahol Kate és Rob kezében lesz a főszerep. 

Kate egy kiábrándult, elkeseredett, sikertelen nő, aki keresi a helyét, és azt az örömöt, ami hiányzik az életéből. Ennek kapcsán ismerkedik meg Robbal, és persze a szituáció is rendkívül viccesre sikeredik. 

Rob egy nőkerülő férfi, aki bár vágyik a szexualitásra, korábbi élményeire hagyatkozva jobbnak tartja kerülni a nőket... A férfi túl vagy egy csúnya házasságon, és egy gyerekkel is büszkélkedhet. Mindennapi életét egy csendes kis városban tölti, ahol szeret elvegyülni, és élvezi a dolgos mindennapokat.

Mind a kettő szereplő nagyon szimpatikus, és szerethető karakter. A  könyv is az első perctől fogva fenntartotta az érdeklődésem, és könnyed időtöltésként éltem meg a történetet. Nagyokat kacagtam, ahogy Kate és Rob kerülgette egymást, és nagyon éleztem a szurkálódásaikat. Plusz pontot jelentett, hogy nem éreztem magam egyáltalán kívülállónak, könnyű volt azonosulni Kate személyiségével. 

Mellékszereplőként megismertük Kate és Rob nagyszüleit, ahogy különös barátság forrta ki magát kettejük között, és láthattuk, a szerelem kortól , nemtől független. Nagyon cukik voltak a nagyszülők, sok boldog és mosolyban gazdag percet köszönhetek nekik. :)

És persze nem mehetek el szó nélkül az a végtelenül magas fogok izzó erotika mellett sem, hiszen azért elég komoly hangsúlyt fektetett rá Rachel Gibson. (Többek között ez is egy olyan pont, ami egy közös szál a sorozat összes részében. )

Ha eddig esetleg gondolkodtál a kötet elolvasása mellett, el kell mondanom, mindenképp érdemes időt invesztálni bele, mert bár a kezdés nagyon gyenge, könyvről könyvre érződik a fejlődés, és ahogy haladunk előre, mind a szereplők, mind az alaptörténet egyre erősebb!

~Harmatcsepp~


Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images