Swift

Programajánló - Helyes_Beat


Kedves Olvasóim! :)

Időnként érdemes kikapcsolódni, hiszen annyira stresszes életmódot folytatunk, hogy egyszerűen szüksége van a szervezetnek, és az idegeknek egyaránt a megpihenésre. Erre most remek alkalom nyílik a Helyes_Beat koncert keretein belül, ami egyébként egy keresztény hitet képviselő zenekar. 

Na és hogy mit lehet tudni róluk? Már mondom is! :)

A friss hangzású, magyar dicsőítő zenét játszó Helyes_Beat zenekar első lemeze nem várt sikerrel debütált a hazai keresztény könnyűzenei palettán. Az új korongra három évet kellett várni, cserébe a csapat saját dalokkal bővítette repertoárját. (http://www.youtube.com/watch?v=UU6pjbL15gs)

„Örökkévaló” című új lemezét március 19­-én este 7 órától mutatja be élőben a budapesti Montázs Központban. A címadó dal videóklipjének premierjére február 19-­én kerül sor a Helyes_Beat közösségi oldalán.

„Nagyon magasra tettük a lécet a debütáló lemezzel, így oda kellett figyelnünk, hogy ezt meg tudjuk ugrani. A második epizódok mindig sorsdöntőek, nem beszélve a saját dalok felelősségéről, amik kiegészítik az ismert dicsőítő dalok feldolgozásait. Lesz az albumon könnyedebb, energikusabb dal és mélyebb, gospel szerzemény is. Ezúttal még színesebbre sikerült az összkép” – mondta el az új lemez kapcsán a csapat frontembere és producere, Ferencz Péter (Peet), hegedűs, énekes, a nemzetközi Billboard­listás Peet Project zenekar alapítója.

A plakáton minden fontosabb információt megtaláltok a koncertről, de azért elárulom, van egy eseménye is a facebookon, amit itt találtok.

Egyébként pedig érdemes február 12-ig megvásárolni a jegyeket, hiszen addig kedvezményes áron van lehetőségetek hozzájutni. A jegyeket online felületen itt tudjátok megvásárolni. 

Jó szórakozást kívánok! :)

Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images