Swift

Cora Carmack – Színjáték (Szakítópróba 2. )

   


„A New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete !
Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.

Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.

Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.”



Mint már említettem a Szakítópróba kritikájában, Cade története folytatni fog. Ugye az első könyvben fülig szerelmes volt Blissbe, de sajnos Ő mást választott. 


Míg az első könyvben csak mellék szereplőként volt jelen Cade, most az egész könyv az Ő története köré épült. 


Még mindig szereti Blisst, és egy véletlen találkozás során Garrick elárulja, el akarja jegyezni a lányt. Igen, ennél rosszabb hír nem is jöhetett volna, emellett nyakunkon a hálaadás. 


Ekkor még sejtelmem sem volt, mi fog történni a további 300 oldalon. Viszont miután Garrick elment, egy gyönyörű vörös csaj rohant oda hozzá,kérve, hogy segítsen eljátszani a pasiját, mivel a szülei váratlanul meglátogatják. Mivel nekik az igazi párját nem mutathatja be, (hiszen amellett hogy züllött életet él, tele van piercingel és tetoválással), Cade a tökéletes választás ez ügybenCade persze elvállalja a felhívást, hiszen egyébként is színészetet tanul. 

A szülők teljesen elájulnak a fiútól, el sem hiszik, hogy lányuk , Max ilyen pasit szedett össze. Innentől lavinaként indul be a történet, mivel a család hálaadásra is meghívja Cade-et. Max párja érzi, hogy valami nem stimmel, mivel a lány folyton lekoptatja őt. Cade pedig valami oknál fogva erős vonzalmat érez Max iránt, olyat, amit még Bliss sem váltott ki belőle. És bár tudja, hogy a lánynak van pasija, nehezen tud ellenállni a vonzalomnak.


Persze a színjáték mind kettejükből komoly érzelmeket hoz a felszínre, és bár próbálják tagadni, elég nehéz nem észrevenni. Max magából kiindulva úgy gondolja, megvédi a fiút, ha bele sem bonyolódnak egy kapcsolatba, persze erről nem kérdezi meg Cade véleményét…


Minden fejezet újabb érdekességet hoz, nem lehetett nem szeretni a szereplőket. Tökéletes példája ama mondásunkra, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Tökéletesen egészítik ki egymás gyengeségeit. 


Nekem talán még jobban tetszett, mint Bliss és Garick története, mert jobban tudtam azonosulni a tomboló fiatallal, aki csak a zenében talál megnyugvást. Én is ugyanilyen voltam tiniként, így egyáltalán nem éreztem ingoványosnak a terepet. :)
 

Persze megvan az oka, hogy miért is lett Max olyan, amilyen. Egy családi tragédia nem csak Őt, hanem családját is tönkretette. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudta felvállalni önmagát a szülei előtt, mert nekik teljesen más az elvárásuk a lányukkal szemben. Egyébként pedig úgy gondolom, ez egy eléggé gyakori probléma lehet a családokban. 
 
Én nagyon szerettem ezt a könyvet, kellően színesnek találtam a történetet. Néhol persze voltak unalmasabb részek, de Cora gyorsan kárpótolt értük! :)

Ajánlom azoknak, akik egy kis romantikára vágynak, vagy egy kellemes hétvégi olvasmányt keresnek. 


A könyvet a Content 2Connect Kiadó jóvoltából volt lehetőségem elolvasni, amit ezúton is köszönök Nekik! 


Kedvet kaptál a könyvhöz? Most kedvezményesen tudod megvásárolni, ide kattintva! Ne maradj le róla. :)


10/9

~Harmatcsepp~

Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images