Swift

2023. NOVEMBERI ÖSSZESÍTŐ

Ebben a hónapban 9 könyvet sikerült elolvasnunk. Ebből kettőt a Tesóm, hetet pedig én olvastam. Ha szeretnél bővebben olvasni róluk, a borítókra kattintva megteheted.

Tesóm olvasmányai:

 

Brunhilde Pomsel, Thore D. Hansen - Goebbels titkárnője voltam
Lelkileg nehéz olvasmány volt, de egy másik nézőpontból is láthattam általa a nemzetiszocialista Németországot. Egyszer mindenképp megéri elolvasni.

Rupi Kaur – Tej és méz
Elgondolkodtató és gyönyörű versek összessége volt, amelyet még különlegesebbé tett, hogy az írónő rajzai szerepeltek a versek mellett. Biztos vagyok benne, hogy a már hazánkban megjelent többi kötete is előbb-utóbb az olvasmányaim közé kerül.


Én pedig az alábbiakat olvastam:

   


  



Delia Owens - Ahol a folyami rákok énekelnek:
Számomra hatalmas csalódás volt, egyáltalán nem erre számítottam a hatalmas hype miatt. Lassú, vontatott, unalmas volt számomra. 

Samantha Bailey - Nő a peronon:
Átlagos krimi, egy olvasmánynak jó volt, de ha kiemelkedő olvasmányt kerestek, ez nem lesz az. Persze mozgalmas, voltak benne jó fordulatok, de nem lesz újraolvasós.

Szabó Krisztina - Az ellopott kívánság:
Számomra ez volt az idei év egyik legjobb olvasmánya. Az első oldaltól izgalmas volt, egyszerűen nem lehetett letenni. Hamarosan érkezik egyébként Szabó Krisztina következő regénye az Ezüsterdő, amit ezek után nagyon várok.

Vic James - Sötét képességek trilógia:
Szerettem ezt a világot. Az első rész lassabb folyású, a második rész volt a személyes kedvencem, a harmadik - befejező rész a vége miatt kicsit csalódás volt. De ajánlom hogy elolvassátok, szerintem tetszeni fog. 

Istók Anna - Semmiért egészen:
Nem számítottam arra hogy ennyire felkavar, lassan haladtam az olvasásával, de szerintem ez is egy nagyon fontos tényező. Szeretem ha egy általam olvasott regénynek van mondanivalója, elgondolkodtat és egy morzsányit magammal tudok a továbbiakban vinni. Számomra ez a könyv ezt adta.


Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images