Swift

Blogturné - Chris Carter : Vérrel ​írva (Robert Hunter 11.)


Chris Carter sikeres sorozatának legújabb kötetében először egy bájos zsebtolvajt ismerünk meg, aki eleinte maga sem sejti, hogy az általa ellopott táskában egy sorozatgyilkos naplója rejtőzik. A szörnyű dokumentum hamarosan kedvenc nyomozónknál, Robert Hunternél köt ki, ezzel pedig kezdetét veszi az őrült macska-egér játék. Tarts velünk a Vérrel írva című kötet blogturnéján, és nyerd meg a General Press Kiadó által felajánlott példányt!

Kiadó: General Press Kiadó, 2024

Oldalszám: 328, puhatáblás

ISBN: 9789634528661

Eredeti cím: Written ​in Blood

Fordította: Szabó István

Megrendelem


Fülszöveg:

Óvakodj a szavaktól, gyilkos erővel bírnak!

Angela Wood, az ügyes zsebtolvaj csak meg akart leckéztetni egy udvariatlan alakot. Észrevétlenül elemelte a férfi táskáját, de amikor átkutatta, mindössze egy fekete bőrkötéses naplót talált benne, a lapjain pedig a legrosszabb rémálmai elevenedtek meg.
A sötét titkokat rejtő könyv Robert Hunter asztalán köt ki. A nyomozó hamar rájön, hogy egy tébolyult sorozatgyilkossal van dolga, aki különös hangok parancsára cselekszik, és választja ki az áldozatait. A rejtélyes tettes szabadon garázdálkodik, és nem örül, amiért a legféltettebb kincse a rendőrség kezére került: valakinek meg kell fizetnie érte. Hunter nyomozó váratlanul egy őrült gyilkológép önkényes játékában találja magát, amelyben minden eddiginél nagyobb a tét: nemcsak az ő élete forog kockán, de a város biztonsága is.

Véleményem:

Az én feladványom:

“Hunter azzal űzte el a rossz álmokat, hogy különféle módon lekötötte az elméjét. Például bőszen olvasott, és úgy falta a könyveket, mintha azok erőt adtak volna neki.”

Állomáslista:

07.15. Könyv és más 

07.19. Milyen könyvet olvassak?

07.23. Hagyjatok! Olvasok!


a Rafflecopter giveaway


Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images