Swift

Nyereményjáték: Katherine Webb - Ha eljő az éj


Sziasztok Skacok! :)

Ismét nyereményjátékot hirdetek, ahol Katherine Webb - Ha eljő az éj című regényét nyerhetitek meg a General Press Kiadó jóvoltából. Kérlek figyelmesen olvasd végig a nyereményjáték menetét, hiszen a Te érdekedet szolgálja!Ahhoz hogy Te legyél a szerencsés nyertes, nem kell mást tenned, mint a lentebb található Rafflecopter dobozban írt utasításokat követni. 

- kedvelni a General Press Kiadó facebook oldalát (1 pont)
- kedvelni a Milyen könyvet olvassak? facebook oldalt (1 pont)
- és aki be szeretné magát biztosítani, az a Milyen könyvet olvassak? facebook oldalán található nyereményjáték felhívást tudja megosztani, ami plusz 3 pontot jelent.

Természetesen ha három feltételből egyet teljesítesz, akkor is részt veszel a sorsoláson, csak akkor 1-szer kerül feltüntetésre a neved, a maximum 5-höz képest.

Kérlek, ha megosztod a nyereményjáték hírét a plusz 3 pontért, akkor írd be a facebook-os felhívásba (ide kattintva találod), hogy megosztva, hogy a sorsolás után visszaellenőrizhessem a pontjaid, és az ellenőrzést követően megküldhessem a nyereményed! :)

A nyereményjáték 2015.10.31-én 12:00-kor jár le, és napokon belül sorsolok is. Az általatok megadott e-mail címen fogom felvenni a kapcsolatot a győztessel,  illetve 72 óra áll rendelkezésére hogy megküldje a válasz e-mailt. Amennyiben ez nem történik meg, újra fogok sorsolni. 

A könyvet csak Magyarország területén fogom tudni postázni, kérlek ezt vegyétek figyelembe.

Végezetül sok sikert kívánok, és köszönöm hogy Te is bővíted a csapatunkat! :)

a Rafflecopter giveaway

Ez is érdekelhet...

8 megjegyzés

 1. Nagyon szépen köszönjük a nyereményjátékot! :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Harmatcsepp és Tyúkanyó!
  Köszönöm a lehetőséget! A facebookon Netti Kovács-ként vagyok fent, így azon a néven like-oltam az oldalak és osztottam meg a bejegyzést. Itt viszont Kovács Antoniettaként, vagyok fent, a Rafflecopter dobozban így fogok szerepelni. A visszaellenőrzés során ez fontos. :)
  Még egyszer köszönöm a lehetőséget! Szép napot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Netti!

   Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem rá, a sorsolásnál mindenképp észben fogom tartani! ;)

   Olvasásban gazdag napot kívánok! :)

   Törlés
 3. Nagyon szeretném :) Teljesitve :)

  VálaszTörlés
 4. én is szívesen elolvasnám...

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Szeretnék jelentkezni, minden feltétel megvan (facebookon Kiss Daniella néven likeoltam az oldalakat és osztottam meg a bejegyzést). Köszönöm a lehetőséget, nayon szívesen elolvasnám. További szép napot!

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Szeretnék jelentkezni, minden feltétel megvan (facebookon Kiss Daniella néven likeoltam az oldalakat és osztottam meg a bejegyzést). Köszönöm a lehetőséget, nayon szívesen elolvasnám. További szép napot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Daniella!

   Köszönöm, hogy Te is a csapatunk tagja lettél, már csak pár nap van vissza a játékból, szurkolok! :)

   Mosolygós szép napot kívánok! :)

   Törlés

Flickr Images