Swift

Kelemen Anna-Így szexel a magyar elit


Kelemen Anna – 30 nap a nép szolgálatában
Így szexel a magyar elit

„Bármibe is fogtam, nagy port kavart és alighanem a legújabb akcióm is kiüti a biztosítékot: harminc napra a nép szolgálatába álltam, óránként százezer forintért felkínáltam magam a férfiaknak. Jó előre kijelentettem, hogy feljegyzések készülnek a titkos légyottokról, ennek ellenére sorban jöttek a pasik. Család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott. 
Az alfahímek nyilván nagyképűen újságolták a köreikben, hogy megfektették Kelemen Annát, fizettek neki, hogy a szolgájuk legyen. Holott ők lettek az én rabjaim. Méregdrága órákkal, autókkal, ruhákkal és ékszerekkel igyekeztek a kedvemben járni. A többségük rendszeresen visszajárt, de aki csak egy újabb trófeaként tekintett rám, most retteghet. Hiszen amivel a barátok előtt dicsekszünk, azt szégyelljük az asszony és a nyilvánosság előtt… 
Nekem nincs vesztenivalóm!”


Kelemen Annát szerintem mindenki ismeri, hiszen elég híres magyar celeb. Mikor megláttam, hogy a művésznő könyvet írt, gondolkodás nélkül kézbe fogtam, hiszen kíváncsi voltam mi rejlik az a kis szöszi kobak mögött. Természetesen nem vásároltam meg, mert nem szívesen támogatnám anyagilag, hogy a keményen megdolgozott pénzemből egy újabb mű mellett, szájat, vagy bármi mást vásárolhasson magának.

Szóval izgatottan fogtam kezembe a könyvet, mert nagyon kíváncsi voltam mit tud még produkálni. Azt kell, hogy mondjam, nem csalódtam.


Gyorsan rájöttem, van egy kis fogalmi zavara (vagy zavarom?!) a szerelem szót illetően. Én kis naív faluról a nagyvárosba érkezett csaj azt gondolom, a szerelem egy nagyon mély érzelmi kötődés, a szeretetnek egy sokkal magasabb formája, ahol az a legfontosabb, hogy a szerelmünket boldoggá tegyük, boldognak lássuk. De a kedves Annácska bebizonyította, hogy a szerelem más formát is önthet. Hiszen Kelemen Anna abba szerelmes, aki megadja neki azt az anyagi támogatást, amiből Ő drog mámora alatt élheti hétköznapjait, mialatt bármilyen luxuscikket megengedhet magának. És ráadásul a szerelem fenntartása igen könnyű, csak jól kell sz*pni. Előre is elnézést kérek a trágár szavakért, egyszerűen magával ragadott a könyv, és teljesen átszellemültem eme remekmű olvasása közben.

Szóval lányok és fiúk. Innentől tudjuk, hogy a szerelemnek több fajtája is van. Nézzük, mit tanultunk még Annácskától?

Hát persze!A szüleinket ócsárolni. Hiszen biztos, hogy az juttatta erre a kiváló karrierre, hogy a szülei 5 éves korában elváltak. Már csak egyetlen kérdésem van. Akkor miért nem minden nő pornós, akinek a szülei külön utakra váltak? Hm… igazatok van, én sem értem, hogy lehet… -.-’’
Sajnáltam szegény szüleit, hogy a lányuk ilyen lett, illetve hogy az egész életüket beárnyékolja Annácska önzősége.

Az egész könyv az első oldaltól az utolsóig undorítóan mocskos. Végig gátlástalanul dobálta a p*na, f*sz, g*ci, és efféle szavakat. Ugye milyen elbűvölő a szókincse?! De persze megint csak nem vártam tőle többet.

Ahogy haladtam az oldalakkal, csak megerősítette, hogy Ő egy elkényeztetett, beképzelt (és még sorolhatnám a negatív jelzőket) prostituált. Sőt! A legjobb hogy Ő maga is néha kurvaként említette magát.


Természetesen, mikor a könyvre akadtam, elmeséltem a páromnak, hogy ki épp a következő akinek a könyvét olvasom, mire felcsillant a szeme, és elárulta, általános iskolában a haverjainál igen ismert volt, mivel a tini fiúk valóban izgultak rá, a többit pedig nem részletezném... Ezzel nincs is semmi baj, bár nem értem, hogy nem találtak ennél jobbat?

Egyébként nagyon zavart, hogy a könyv címében az szerepelt, hogy „30 nap a nép szolgálatában ; Így szexel a magyar elit”. Nos, csak az utolsó 40 oldalban tért ki erre, a többi oldalt a sok ’szaftos’ kalandja töltötte ki, hogy ki éppen mit hova tett be. Könyörgöm! Ha már egy könyvnek címet adok, akkor arról is szóljon, ne csak pár oldalt szánjon arra a témára!

Egyébként az időben is végig ugrált, egyszer volt kutyája, egyszer nem. Egyszer drogos volt, egyszer meg már rég letette. Követhetetlen és zagyva volt.

Személy szerint úgy gondolom, ez egy förtelmes mocsok, amit könyvnek nem neveznék. És sajnos nem Annácskának a szégyen, hogy könyvet írt, hanem a kiadónak, aki nem más, mint az Ulpius. Eddig adtam a kiadóra, ezután nem fogok. Nagyot süllyedt a szememben, mert ez azt mutatja, minden szennyet kiad, amiben pénz szagot érez.

Szóval a könyvre 10-ből szívem szerint 0 pontot adnék, viszont(!) mivel Annának legalább volt annyi esze hogy kiteregesse az életét, és tudván, hogy sokan megveszik, ezért mégiscsak megérdemel 1 pontot, mert őszintén én azon kívül hogy szétteszi a lábát, többet nem néztem volna ki belőle.


Pár szó az írónőről:


Kelemen Anna 1980. január 15-én látott napvilágot Budapesten. Foglalkozását tekintve valóságshow-szereplő, modell, egykori Playmate és kezdő énekesnő. 2005-ben került az ország köztudatába mikor 2. helyezést ért el „az Év Playmate-jén”. Ezt követően leigazolt a TV2-hőz és kapott szerepet a Buzera című műsorban. Mikor visszavonult a médiából asszisztensként dolgozott egy családi vállalkozásban. 2013 évében tért vissza a TV2-höz és láthattuk olyan műsorokban, mint a Kasza! vagy a FRIZBI. Jelentősebb szerepét az Édes Életben figyelhetjük, ahol szemmel követhetjük nemrégiben elkezdett énekesi karrierjének építését is. 2014-ben kiadott egy könyvet a Harminc nap a nép szolgálatában címmel, melyet ő maga írt.

Ez is érdekelhet...

0 megjegyzés

Flickr Images